10.31.91 Gotowanie i pozostałe usługi związane z przyrządzaniem ziemniaków i wyrobów z ziemniaków
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.31.9 - GOTOWANIE I POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z PRZYRZĄDZANIEM ZIEMNIAKÓW I WYROBÓW Z ZIEMNIAKÓW; USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.31.91.0 - Gotowanie i pozostałe usługi związane z przyrządzaniem ziemniaków i wyrobów z ziemniaków
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 55.20.12 - Usługi świadczone przez domy letniskowe, do których goście posiadają prawo wspólnego użytkowania przez określony okres każdego roku
-
Kod PKWiU: 24.10 - ŻELIWO, STAL I ŻELAZOSTOPY
-
Kod PKWiU: 20.16.56.0 - Pozostałe żywice aminowe, żywice fenolowe i poliuretany, w formach podstawowych
-
Kod PKWiU: 58.11.41 - Sprzedaż miejsca reklamowego w książkach drukowanych
-
Kod PKWiU: 25.29.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją zbiorników, cystern i pojemników metalowych
-
Kod PKWiU: 13.10.10.0 - Tłuszcz z wełny, włączając lanolinę
-
Kod PKWiU: 46.38.10 - Sprzedaż hurtowa ryb, skorupiaków i mięczaków
-
Kod PKWiU: 55.90.1 - POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z ZAKWATEROWANIEM
-
Kod PKWiU: 28.13.11.0 - Pompy do paliwa, smarów, chłodziwa oraz do betonu
-
Kod PKWiU: 46.46.11 - Sprzedaż hurtowa podstawowych substancji farmaceutycznych, leków i pozostałych wyrobów farmaceutycznych