10.32.11.0 Sok pomidorowy
Kod PKWiU 10.32.11.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 2009 50 10 - Sok pomidorowy, o zawartości suchego ekstraktu < 7% masy, niesfermentowany, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2009 50 90 - Sok pomidorowy, o zawartości suchego ekstraktu < 7% masy, niesfermentowany (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 52.21.11 - Usługi holowania i pchania w transporcie kolejowym
-
Kod PKWiU: 43.91.1 - ROBOTY ZWIĄZANE Z WYKONYWANIEM KONSTRUKCJI I POKRYĆ DACHOWYCH
-
Kod PKWiU: 15.11.52 - Skóry wtórne na bazie skóry naturalnej lub na bazie włókien ze skóry wyprawionej
-
Kod PKWiU: 14.19.12.0 - Dresy, ubiory narciarskie, stroje kąpielowe i pozostała odzież, dziane
-
Kod PKWiU: 82.99.11.0 - Usługi sporządzania stenotypii i protokołów
-
Kod PKWiU: 28.29.8 - CZĘŚCI DO POZOSTAŁYCH MASZYN OGÓLNEGO PRZEZNACZENIA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU: 64 - USŁUGI FINANSOWE, Z WYŁĄCZENIEM UBEZPIECZEŃ I FUNDUSZÓW EMERYTALNYCH
-
Kod PKWiU: 50.20 - TRANSPORT MORSKI I PRZYBRZEŻNY TOWARÓW, WŁĄCZAJĄC ŻEGLUGĘ BLISKIEGO ZASIĘGU
-
Kod PKWiU: 28.93.32.0 - Części maszyn stosowanych w przetwórstwie żywności
-
Kod PKWiU: 30.30.5 - POZOSTAŁE CZĘŚCI DO STATKÓW POWIETRZNYCH I STATKÓW KOSMICZNYCH