10.39.15 Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.15.0 - Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 58.11.13 - Książki dla dzieci drukowane
-
Kod PKWiU: 23.42 - WYROBY SANITARNE CERAMICZNE
-
Kod PKWiU: 64 - USŁUGI FINANSOWE, Z WYŁĄCZENIEM UBEZPIECZEŃ I FUNDUSZÓW EMERYTALNYCH
-
Kod PKWiU: 32.50.30 - Meble lekarskie, chirurgiczne, dentystyczne lub weterynaryjne; fotele dentystyczne, fryzjerskie i podobne oraz ich części
-
Kod PKWiU: 58.11.11.0 - Podręczniki szkolne drukowane
-
Kod PKWiU: 28.49.21 - Uchwyty narzędziowe i głowice gwinciarskie maszynowe do obrabiarek
-
Kod PKWiU: 01.28.17 - Imbir surowy, suszony
-
Kod PKWiU: 27.11.26 - Prądnice prądu przemiennego (alternatory)
-
Kod PKWiU: 01.12 - RYŻ NIEŁUSKANY
-
Kod PKWiU: 81.22.11.0 - Usługi mycia okien