10.39.17 Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.17.0 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 58.11.19.0 - Pozostałe drukowane książki, broszury, ulotki i podobne publikacje
-
Kod PKWiU: 31.00.91 - Usługi związane z tapicerowaniem krzeseł i innych mebli do siedzenia
-
Kod PKWiU: 84.25.11.0 - Usługi związane ze zwalczaniem pożarów i zapobieganiem pożarom
-
Kod PKWiU: 28.93.18 - Maszyny do przetwórstwa tytoniu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 72.00.2 - Oryginały prac w zakresie badań naukowych i prac rozwojowych w dziedzinie nauk interdyscyplinarnych
-
Kod PKWiU: 03.00.21 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 77.11.10.0 - Wynajem i dzierżawa samochodów osobowych i furgonetek, bez kierowcy
-
Kod PKWiU: 47.00.84.0 - Sprzedaż detaliczna środków czystości
-
Kod PKWiU: 55.90.19.0 - Pozostałe usługi związane z zakwaterowaniem, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 13.20.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją tkanin