10.39.24 Owoce i orzechy zakonserwowane tymczasowo, nienadające się do bezpośredniego spożycia
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.2 - OWOCE I ORZECHY, PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.24.0 - Owoce i orzechy zakonserwowane tymczasowo, nienadające się do bezpośredniego spożycia
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 38.32.1 - USŁUGI W ZAKRESIE ODZYSKU SUROWCÓW Z MATERIAŁÓW SEGREGOWANYCH
-
Kod PKWiU: 27.32.13.0 - Pozostałe przewody elektryczne do napięć <= 1 000 V
-
Kod PKWiU: 27.90.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ POZOSTAŁEGO SPRZĘTU ELEKTRYCZNEGO
-
Kod PKWiU: 74.20.24 - Usługi wykonywania zdjęć lotniczych
-
Kod PKWiU: 23.51.11.0 - Klinkier cementowy
-
Kod PKWiU: 20.15.76 - Azotan potasu
-
Kod PKWiU: 87.90.1 - POZOSTAŁE USŁUGI POMOCY SPOŁECZNEJ Z ZAKWATEROWANIEM
-
Kod PKWiU: 47.00.45.0 - Sprzedaż detaliczna sprzętu i dodatkowego wyposażenia hydraulicznego i grzejnego
-
Kod PKWiU: 72.11.13 - Usługi w zakresie prac rozwojowych w dziedzinie biotechnologii wykorzystywanej w ochronie zdrowia
-
Kod PKWiU: 10.41.52 - Olej z orzeszków ziemnych i jego frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie