10.39.24.0 Owoce i orzechy zakonserwowane tymczasowo, nienadające się do bezpośredniego spożycia
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.24 - Owoce i orzechy zakonserwowane tymczasowo, nienadające się do bezpośredniego spożycia
Kod PKWiU 10.39.24.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0812 10 00 - Wiśnie i czereśnie, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0812 90 25 - Morele i pomarańcze, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0812 90 30 - Papaje, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0812 90 40 - Owoce z gatunku Vaccinium myrtillus, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0812 90 70 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola), pitahaya i orzechy tropikalne, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0812 90 98 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. moreli, wiśni i czereśni, pomarańcz, papaji, owoców z gatunku Vaccinium myrtillus, owoców guawy, mango, smaczeliny, tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoców chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola), pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
-
Kod CN: 0814 00 00 - Skórki owoców cytrusowych lub melonów, włącznie z arbuzami, świeże, zamrożone, suszone lub zakonserwowane tymczasowo w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 03.0 - RYBY I POZOSTAŁE PRODUKTY RYBOŁÓWSTWA; PRODUKTY POCHODZĄCE Z CHOWU I HODOWLI; USŁUGI WSPOMAGAJĄCE RYBACTWO
-
Kod PKWiU: 28.49.22 - Uchwyty przedmiotów obrabianych
-
Kod PKWiU: 58.12.20.0 - WYKAZY I LISTY (NP. ADRESOWE, TELEFONICZNE), ON-LINE
-
Kod PKWiU: 20.14.32 - Nasycone alifatyczne kwasy monokarboksylowe i ich pochodne
-
Kod PKWiU: 32.50.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją urządzeń, instrumentów i wyrobów medycznych, włączając dentystyczne
-
Kod PKWiU: 95.23.10.0 - USŁUGI NAPRAWY OBUWIA I WYROBÓW SKÓRZANYCH
-
Kod PKWiU: 27.90.42.0 - Ogniwa paliwowe
-
Kod PKWiU: 26.11.22.0 - Elementy półprzewodnikowe światłoczułe; diody świecące (elektroluminescencyjne); kryształy piezoelektryczne oprawione; ich części
-
Kod PKWiU: 10.41.57.0 - Olej palmowy i jego frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU: 03.00.66.0 - Wodorosty morskie i pozostałe algi, nienadające się do spożycia przez ludzi, hodowlane