10.39.9 GOTOWANIE I POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM OWOCÓW I WARZYW (Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW); USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM OWOCÓW I WARZYW (Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW)
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39 - POZOSTAŁE OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.91 - Gotowanie i pozostałe usługi związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
-
Kod PKWiU: 10.39.99 - Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 25.71.12 - Golarki (maszynki do golenia, brzytwy itp.) i ostrza do nich (np. żyletki), włączając żyletki w taśmach
-
Kod PKWiU: 41.00.13.0 - Budynki o trzech i więcej mieszkaniach
-
Kod PKWiU: 35.21.10 - Gaz węglowy, gaz wodny, gaz generatorowy i podobne gazy, inne niż gazy z ropy naftowej
-
Kod PKWiU: 85.10.10.0 - Usługi placówek wychowania przedszkolnego
-
Kod PKWiU: 26.30.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją sprzętu telekomunikacyjnego
-
Kod PKWiU: 28.99.52.0 - Części do pozostałych maszyn specjalnego przeznaczenia
-
Kod PKWiU: 23.19.12.0 - Kształtki chodnikowe, cegły, dachówki, płytki do wykładania podłóg, ścian i inne wyroby ze szkła prasowanego lub formowanego; szkło witrażowe i podobne; szkło wielokomórkowe lub piankowe w blokach, płytach lub podobnych postaciach
-
Kod PKWiU: 86.90.17 - Usługi diagnozowania za pomocą obrazu (np. rentgenowskiego), bez interpretacji
-
Kod PKWiU: 41.00.45.0 - Roboty budowlane związane ze wznoszeniem budynków transportu i łączności
-
Kod PKWiU: 10.83.14.0 - Ekstrakty, esencje, koncentraty i preparaty z herbaty lub maté (herbaty paragwajskiej)