10.39.91.0 Gotowanie i pozostałe usługi związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.91 - Gotowanie i pozostałe usługi związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 12.00.12.0 - Tytoń częściowo lub całkowicie odżyłowany
-
Kod PKWiU: 14.39.1 - BLEZERY, PULOWERY, SWETRY ROZPINANE, KAMIZELKI I PODOBNE WYROBY DZIANE
-
Kod PKWiU: 10.3 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
-
Kod PKWiU: 84.30.11.0 - Usługi w zakresie obowiązkowych zabezpieczeń społecznych dotyczących zasiłków chorobowych, macierzyńskich lub za czasową niezdolność do pracy
-
Kod PKWiU: 56.30.10.0 - USŁUGI PRZYGOTOWYWANIA I PODAWANIA NAPOJÓW
-
Kod PKWiU: 28.49.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją pozostałych narzędzi mechanicznych
-
Kod PKWiU: 68.2 - WYNAJEM I OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI WŁASNYCH LUB DZIERŻAWIONYCH
-
Kod PKWiU: 28.93.14 - Maszyny i urządzenia stosowane w produkcji wina, cydru, soków owocowych lub podobnych napojów
-
Kod PKWiU: 03.00.21 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 90.03.12.0 - Oryginały prac autorów, kompozytorów i pozostałych artystów, z wyłączeniem artystów wykonawców, malarzy, grafików i rzeźbiarzy