10.39.99.0 Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.99 - Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 52.21.19.0 - Pozostałe usługi wspomagające transport kolejowy
-
Kod PKWiU: 27.32.11 - Drut nawojowy izolowany
-
Kod PKWiU: 23.11.12.0 - Szkło typu float i szkło o powierzchni szlifowanej lub polerowanej, w arkuszach, ale nieobrobione inaczej
-
Kod PKWiU: 45.20.2 - USŁUGI KONSERWACJI I NAPRAWY POZOSTAŁYCH POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH, Z WYŁĄCZENIEM MOTOCYKLI
-
Kod PKWiU: 10.20.3 - SKORUPIAKI, MIĘCZAKI, WODOROSTY I POZOSTAŁE BEZKRĘGOWCE WODNE, ZAMROŻONE, PRZETWORZONE LUB ZAKONSERWOWANE
-
Kod PKWiU: 13.10.21 - Jedwab surowy (nieskręcany)
-
Kod PKWiU: 01.11.73.0 - Ciecierzyca (cieciorka), suszona
-
Kod PKWiU: 08.92 - Torf
-
Kod PKWiU: 28.94.14.0 - Dziewiarki; zszywarki-trykotarki i podobne; maszyny do igłowania
-
Kod PKWiU: 47.00.82 - Sprzedaż detaliczna zegarków i biżuterii