10.42.99 Usługi podwykonawców związane z produkcją margaryny i podobnych tłuszczów jadalnych
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.42.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją margaryny i podobnych tłuszczów jadalnych
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.42.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją margaryny i podobnych tłuszczów jadalnych
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 86.10.1 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ SZPITALE
-
Kod PKWiU: 61.20.13 - Usługi telefonii ruchomej w zakresie transmisji wiadomości tekstowych
-
Kod PKWiU: 25.94.11.0 - Śruby, wkręty i pozostałe elementy złączne, z żeliwa lub stali, gwintowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 20.13.52.0 - Związki nieorganiczne gdzie indziej niesklasyfikowane, włącznie z wodą destylowaną; amalgamaty, inne niż amalgamaty metali szlachetnych
-
Kod PKWiU: 84.11.1 - USŁUGI KIEROWANIA PODSTAWOWYMI RODZAJAMI DZIAŁALNOŚCI PUBLICZNEJ
-
Kod PKWiU: 90.03.13 - Oryginały prac malarzy, grafików i rzeźbiarzy
-
Kod PKWiU: 20.14.19.0 - Pozostałe pochodne węglowodorów
-
Kod PKWiU: 46.33.11.0 - Sprzedaż hurtowa mleka i wyrobów mleczarskich
-
Kod PKWiU: 14.12.21 - Zestawy odzieżowe, marynarki i wdzianka damskie, robocze
-
Kod PKWiU: 85.42.32 - Usługi szkół wyższych w zakresie studiów drugiego stopnia oraz jednolitych studiów magisterskich, z wyłączeniem usług szkół wyższych on-line