10.61.24.0 Mieszaniny i ciasta do wytwarzania wyrobów piekarskich
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.61.24 - Mieszaniny i ciasta do wytwarzania wyrobów piekarskich
Kod PKWiU 10.61.24.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 1901 20 00 - Mieszaniny i ciasta, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; i z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, śmietany kwaszonej, serwatki, jogurtu, kefiru lub podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierających kakao lub zawierających < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone, do wytworzenia wyrobów piekarniczych objętych pozycją 1905
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 17.23.14.0 - Pozostałe papier i tektura w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych, z nadrukiem, wytłaczane lub perforowane
-
Kod PKWiU: 01.49.12 - Ptaki żywe hodowlane, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 27.32 - POZOSTAŁE ELEKTRONICZNE I ELEKTRYCZNE PRZEWODY I KABLE
-
Kod PKWiU: 23.91.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ WYROBÓW ŚCIERNYCH
-
Kod PKWiU: 24.45.30 - POZOSTAŁE METALE NIEŻELAZNE I WYROBY Z NICH; CERMETALE; POPIÓŁ I POZOSTAŁOŚCI ZAWIERAJĄCE METALE I ZWIĄZKI METALI
-
Kod PKWiU: 24.10.11.0 - Surówka i surówka zwierciadlista w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach
-
Kod PKWiU: 20.11.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ GAZÓW TECHNICZNYCH
-
Kod PKWiU: 62.02.3 - Usługi pomocy technicznej w zakresie technologii informatycznych i sprzętu komputerowego
-
Kod PKWiU: 49.1 - TRANSPORT KOLEJOWY PASAŻERSKI MIĘDZYMIASTOWY
-
Kod PKWiU: 16.29.21 - Korek naturalny, oczyszczony lub z grubsza ukształtowany w bloki, płyty, arkusze lub taśmy; kruszony, granulowany lub mielony; odpady z korka