10.62.13.0 Glukoza i syrop glukozowy; fruktoza i syrop fruktozowy; cukier inwertowany; cukry i syropy z cukru, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.62.13 - Glukoza i syrop glukozowy; fruktoza i syrop fruktozowy; cukier inwertowany; cukry i syropy z cukru, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod PKWiU 10.62.13.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 1702 30 10 - Izoglukoza, w postaci stałej, niezawierająca fruktozy lub zawierająca w stanie suchym < 20% masy fruktozy
-
Kod CN: 1702 30 50 - Glukoza [dextrose], w postaci białego, krystalicznego proszku, nawet aglomerowanego, niezawierająca fruktozy lub zawierająca w stanie suchym < 20% masy fruktozy (z wył. izoglukozy)
-
Kod CN: 1702 30 90 - Glukoza, w postaci stałej, i syrop glukozowy, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, niezawierające fruktozy lub zawierające w stanie suchym < 20% masy fruktozy (z wył. izoglukozy i glukozy [dextrose] w postaci białego, krystalicznego proszku, nawet aglomerowanego)
-
Kod CN: 1702 40 10 - Izoglukoza, w postaci stałej, zawierająca w stanie suchym >= 20% masy, ale < 50% masy fruktozy (z wył. cukru inwertowanego)
-
Kod CN: 1702 40 90 - Glukoza, w postaci stałej i syrop glukozowy, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, i zawierające w stanie suchym >= 20% masy, ale < 50% masy fruktozy (z wył. izoglukozy i cukru inwertowanego)
-
Kod CN: 1702 50 00 - Fruktoza chemicznie czysta, w postaci stałej
-
Kod CN: 1702 60 10 - Izoglukoza, w postaci stałej, zawierająca w stanie suchym > 50% masy fruktozy (z wył. fruktozy chemicznie czystej i cukru inwertowanego)
-
Kod CN: 1702 60 80 - Syrop inulinowy bezpośrednio otrzymany przez hydrolizę inuliny lub oligofruktozy, zawierający w stanie suchym > 50% masy fruktozy w postaci czystej lub jako sacharoza
-
Kod CN: 1702 60 95 - Fruktoza, w postaci stałej i syrop fruktozowy, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, zawierające w stanie suchym > 50% masy fruktozy (z wył. izoglukozy, syropu inulinowego, fruktozy chemicznie czystej i cukru inwertowanego)
-
Kod CN: 1702 90 10 - Maltoza chemicznie czysta, w postaci stałej
-
Kod CN: 1702 90 30 - Izoglukoza w postaci stałej, zawierająca w stanie suchym 50 % masy fruktozy, otrzymywana z polimerów glukozy
-
Kod CN: 1702 90 50 - Maltodekstryna w postaci stałej i syrop maltodekstrynowy (z wył. aromatyzowanych lub barwionych)
-
Kod CN: 1702 90 80 - Syrop inulinowy, bezpośrednio otrzymany przez hydrolizę inuliny lub oligofruktoz, zawierający w stanie suchym >= 10%, ale <= 50%, fruktozy w czystej postaci lub w postaci sacharozy
-
Kod CN: 1702 90 95 - Cukier w postaci stałej, włącznie z cukrem inwertowanym oraz mieszankami cukru i syropów cukrowych, zawierającymi w stanie suchym 50 % masy fruktozy, niearomatyzowany ani niebarwiony (z wył. cukru trzcinowego lub buraczanego, chemicznie czystej sacharozy i maltozy, laktozy, cukru klonowego, glukozy, fruktozy, maltodekstryny, i ich syropów, izoglukozy, syropu inulinowego i karmelu)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 16.24 - OPAKOWANIA DREWNIANE
-
Kod PKWiU: 24.33.12 - Kształtowniki otwarte, ze stali nierdzewnej, kształtowane lub gięte na zimno
-
Kod PKWiU: 80.20.1 - USŁUGI OCHRONIARSKIE W ZAKRESIE OBSŁUGI SYSTEMÓW BEZPIECZEŃSTWA
-
Kod PKWiU: 61.10.1 - USŁUGI TRANSMISJI DANYCH I WIADOMOŚCI
-
Kod PKWiU: 07.21 - Rudy uranu i toru
-
Kod PKWiU: 73.11.13.0 - Usługi związane z rozwijaniem koncepcji reklamowych
-
Kod PKWiU: 72.19.5 - USŁUGI W ZAKRESIE BADAŃ NAUKOWYCH I PRAC ROZWOJOWYCH W DZIEDZINIE NAUK ROLNICZYCH
-
Kod PKWiU: 14.19.11.0 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, dziane
-
Kod PKWiU: 42 - BUDOWLE I ROBOTY OGÓLNOBUDOWLANE ZWIĄZANE Z BUDOWĄ OBIEKTÓW INŻYNIERII LĄDOWEJ I WODNEJ
-
Kod PKWiU: 32.99.59 - Pozostałe różne wyroby, gdzie indziej niesklasyfikowane