10.71.11.0 Pieczywo świeże zawierające < 5% masy cukru lub tłuszczu lub bez dodatku miodu, jajek, sera lub owoców
Kod PKWiU 10.71.11.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 1905 90 30 - Chleb, bułki, niezawierające dodatku miodu, jajek, sera lub owoców, a zawierające w suchej masie <= 5% masy cukru lub tłuszczu
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 13.20.11 - Tkaniny jedwabne lub z odpadów jedwabiu
-
Kod PKWiU: 26.11.91 - Usługi związane z produkcją elektronicznych układów scalonych
-
Kod PKWiU: 65.20.60.0 - Pozostałe usługi reasekuracyjne związane z ubezpieczeniami innymi niż na życie
-
Kod PKWiU: 73.11.12 - Marketing bezpośredni i reklama bezpośrednia
-
Kod PKWiU: 20.14.62.0 - Związki z ketonową i chinonową grupą funkcyjną
-
Kod PKWiU: 21.10.40 - CUKRY CHEMICZNIE CZYSTE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE; ETERY CUKRÓW I ESTRY CUKRÓW ORAZ ICH SOLE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU: 33.20.6 - Usługi instalowania systemów do sterowania procesami przemysłowymi
-
Kod PKWiU: 33.20.38 - Usługi instalowania maszyn i urządzeń do obróbki tworzyw sztucznych i gumy
-
Kod PKWiU: 01.29.2 - Choinki świąteczne cięte
-
Kod PKWiU: 30.30.12.0 - Silniki turboodrzutowe i turbośmigłowe