10.81.1 CUKIER TRZCINOWY LUB BURACZANY, SUROWY LUB RAFINOWANY; MELASA
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.81 - CUKIER
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.81.11 - Cukier trzcinowy lub buraczany surowy, w postaci stałej
-
Kod PKWiU: 10.81.12 - Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowany oraz chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej, z wyłączeniem zawierającego dodatki substancji aromatyzujących lub barwiących
-
Kod PKWiU: 10.81.13 - Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowany, zawierający dodatek środków aromatyzujących lub barwiących; cukier klonowy i syrop klonowy
-
Kod PKWiU: 10.81.14 - Melasa
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 25.92.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją opakowań z metali
-
Kod PKWiU: 23.61.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ WYROBÓW Z BETONU DO CELÓW BUDOWLANYCH
-
Kod PKWiU: 72.19.61 - Usługi w zakresie badań podstawowych w dziedzinie pozostałych nauk przyrodniczych
-
Kod PKWiU: 11.02.12 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
-
Kod PKWiU: 23.49.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją pozostałych wyrobów ceramicznych
-
Kod PKWiU: 46.71.11 - Sprzedaż hurtowa paliw stałych
-
Kod PKWiU: 18.11 - USŁUGI DRUKOWANIA GAZET
-
Kod PKWiU: 20.14.41.0 - Związki z aminową grupą funkcyjną
-
Kod PKWiU: 10.20.23.0 - Ryby suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU: 24.42.21 - Proszki i płatki z aluminium