10.81.12.0 Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowany oraz chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej, z wyłączeniem zawierającego dodatki substancji aromatyzujących lub barwiących
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.81.12 - Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowany oraz chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej, z wyłączeniem zawierającego dodatki substancji aromatyzujących lub barwiących
Kod PKWiU 10.81.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 1701 99 10 - Cukier biały, o zawartości sacharozy w stanie suchym >= 99,5% masy (z wył. zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
-
Kod CN: 1701 99 90 - Cukier trzcinowy lub buraczany i chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej (z wył. cukru trzcinowego i buraczanego zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących, cukru surowego i cukru białego)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 52.22.12.0 - Usługi w zakresie eksploatacji portów i dróg wodnych śródlądowych, z wyłączeniem przeładunku towarów
-
Kod PKWiU: 47.00.87 - Sprzedaż detaliczna płodów rolnych, gdzie indziej niesklasyfikowanych
-
Kod PKWiU: 58.21.20 - Gry komputerowe pobierane z Internetu
-
Kod PKWiU: 71.20.12 - Usługi w zakresie badań i analiz właściwości fizycznych
-
Kod PKWiU: 20.12.21.0 - Środki barwiące organiczne syntetyczne oraz preparaty na ich bazie; organiczne wyroby syntetyczne w rodzaju stosowanych jako fluorescencyjne środki rozjaśniające lub jako luminofory; laki barwnikowe i preparaty wytworzone na ich bazie
-
Kod PKWiU: 15.11.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z WYPRAWĄ I GARBOWANIEM SKÓR ORAZ WYPRAWĄ I BARWIENIEM SKÓR FUTERKOWYCH
-
Kod PKWiU: 01.11.8 - NASIONA SOI I ORZESZKI ZIEMNE
-
Kod PKWiU: 01.11.50 - Słoma i plewy zbóż
-
Kod PKWiU: 55.20.12.0 - Usługi świadczone przez domy letniskowe, do których goście posiadają prawo wspólnego użytkowania przez określony okres każdego roku
-
Kod PKWiU: 52.23.12.0 - Usługi kontroli ruchu lotniczego