10.84.2 PRZYPRAWY PRZETWORZONE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.84 - PRZYPRAWY
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.84.21 - Pieprz z rodzaju Piper przetworzony
-
Kod PKWiU: 10.84.22 - Chili i słodka papryka z rodzaju Capsicum przetworzone, suszone
-
Kod PKWiU: 10.84.23 - Cynamon przetworzony; pozostałe przyprawy przetworzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.84.2, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.13.71.0 - Buraki cukrowe
-
Kod PKWiU: 63.12.20.0 - SPRZEDAŻ MIEJSCA REKLAMOWEGO NA PORTALACH INTERNETOWYCH
-
Kod PKWiU: 26.51.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ INSTRUMENTÓW I PRZYRZĄDÓW POMIAROWYCH, KONTROLNYCH I NAWIGACYJNYCH
-
Kod PKWiU: 10.91.1 - Gotowe pasze dla zwierząt gospodarskich, z wyłączeniem mączki i granulek lucerny (alfalfa)
-
Kod PKWiU: 27.11.26.0 - Prądnice prądu przemiennego (alternatory)
-
Kod PKWiU: 32.99.2 - PARASOLE; LASKI; GUZIKI; FORMY DO GUZIKÓW; ZATRZASKI; ICH CZĘŚCI
-
Kod PKWiU: 28.94.12.0 - Przędzarki włókiennicze; łączniarki, skręcarki, motarki lub przewijarki włókiennicze
-
Kod PKWiU: 47.00.51.0 - Sprzedaż detaliczna wyrobów tekstylnych
-
Kod PKWiU: 13.94.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją szpagatów, powrozów, lin i linek oraz wyrobów sieciowych
-
Kod PKWiU: 01.22.13.0 - Daktyle