10.84.2 PRZYPRAWY PRZETWORZONE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.84 - PRZYPRAWY
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.84.21 - Pieprz z rodzaju Piper przetworzony
-
Kod PKWiU: 10.84.22 - Chili i słodka papryka z rodzaju Capsicum przetworzone, suszone
-
Kod PKWiU: 10.84.23 - Cynamon przetworzony; pozostałe przyprawy przetworzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.84.2, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 24.10.12.0 - Żelazostopy
-
Kod PKWiU: 25.40.13 - Bomby, pociski i podobne uzbrojenie wojenne; naboje i pozostała amunicja oraz granaty oraz ich części
-
Kod PKWiU: 46.71.11 - Sprzedaż hurtowa paliw stałych
-
Kod PKWiU: 10.39.30 - Materiały i odpady roślinne, pozostałości i produkty uboczne
-
Kod PKWiU: 20.51.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją materiałów wybuchowych i zapałek
-
Kod PKWiU: 01.42.11 - Pozostałe żywe bydło i bawoły, z wyłączeniem cieląt
-
Kod PKWiU: 20.53.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją olejków eterycznych i mieszanin substancji zapachowych
-
Kod PKWiU: 28.21.13 - Piece przemysłowe lub laboratoryjne, elektryczne; urządzenia działające na zasadzie indukcji lub strat dielektrycznych
-
Kod PKWiU: 01.47.12.0 - Indyki, żywe
-
Kod PKWiU: 84.13.15.0 - Usługi administracji publicznej w zakresie dystrybucji i zaopatrzenia, hotelarstwa i gastronomii