Kod PKWiU: 10.84.21 - Pieprz z rodzaju Piper przetworzony
Kod PKWiU: 10.84.22 - Chili i słodka papryka z rodzaju Capsicum przetworzone, suszone
Kod PKWiU: 10.84.23 - Cynamon przetworzony; pozostałe przyprawy przetworzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.84.2, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.13.11.0 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Kod PKWiU: 25.93.18.0 - Igły do szycia, igły dziewiarskie, iglice, szydełka, igły do haftowania oraz artykuły podobne do prac ręcznych, z żeliwa lub stali; agrafki i pozostałe szpilki, z żeliwa lub stali, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod PKWiU: 68.20 - WYNAJEM I OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI WŁASNYCH LUB DZIERŻAWIONYCH
Kod PKWiU: 42.12.20.0 - Roboty ogólnobudowlane związane z budową dróg szynowych i kolei podziemnej
Kod PKWiU: 51.21.2 - WYNAJEM ŚRODKÓW TRANSPORTU LOTNICZEGO TOWARÓW, Z ZAŁOGĄ
Kod PKWiU: 26.11.11 - Kineskopy do odbiorników telewizyjnych; lampy analizujące do kamer telewizyjnych; pozostałe lampy elektronopromieniowe
Kod PKWiU: 24.42.12 - Tlenek glinu, z wyłączeniem sztucznego korundu
Kod PKWiU: 38.32.32.0 - Surowce wtórne z papieru i tektury
Kod PKWiU: 22.23.20 - Budynki prefabrykowane z tworzyw sztucznych