10.84.2 PRZYPRAWY PRZETWORZONE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.84 - PRZYPRAWY
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.84.21 - Pieprz z rodzaju Piper przetworzony
-
Kod PKWiU: 10.84.22 - Chili i słodka papryka z rodzaju Capsicum przetworzone, suszone
-
Kod PKWiU: 10.84.23 - Cynamon przetworzony; pozostałe przyprawy przetworzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.84.2, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 50.10.11.0 - Transport morski i przybrzeżny pasażerski, promowy
-
Kod PKWiU: 32.11.10.0 - Monety
-
Kod PKWiU: 10.72.12 - Piernik i podobne wyroby; słodkie herbatniki; gofry i wafle
-
Kod PKWiU: 25.99.11 - Zlewy, umywalki, wanny i pozostałe elementy wyposażenia sanitarnego oraz ich części, z żeliwa, stali, miedzi lub aluminium
-
Kod PKWiU: 15.11.52 - Skóry wtórne na bazie skóry naturalnej lub na bazie włókien ze skóry wyprawionej
-
Kod PKWiU: 33.20.21 - Usługi instalowania maszyn do księgowania i pozostałych maszyn biurowych
-
Kod PKWiU: 47.00.49.0 - Sprzedaż detaliczna materiałów budowlanych, gdzie indziej niesklasyfikowanych
-
Kod PKWiU: 58.29.1 - PAKIETY OPROGRAMOWANIA SYSTEMOWEGO
-
Kod PKWiU: 10.41.6 - Oleje i tłuszcze roślinne lub zwierzęce oraz ich frakcje uwodornione, estryfikowane, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod PKWiU: 23.51.12 - Cement portlandzki, cement glinowy, cement żużlowy i podobne rodzaje cementu hydraulicznego