10.84.2 PRZYPRAWY PRZETWORZONE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.84 - PRZYPRAWY
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.84.21 - Pieprz z rodzaju Piper przetworzony
-
Kod PKWiU: 10.84.22 - Chili i słodka papryka z rodzaju Capsicum przetworzone, suszone
-
Kod PKWiU: 10.84.23 - Cynamon przetworzony; pozostałe przyprawy przetworzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 13.10.81 - Przędza z chemicznych włókien ciągłych, złożona lub kablowana (z wyłączeniem nici do szycia oraz przędzy o wysokiej wytrzymałości na rozciąganie z poliamidów, poliestrów lub włókna wiskozowego), niepakowana do sprzedaży detalicznej; przędza z syntetycznych włókien ciągłych (z wyłączeniem nici do szycia), pakowana do sprzedaży detalicznej
-
Kod PKWiU: 78.20.14.0 - Usługi świadczone przez agencje pracy tymczasowej w zakresie dostarczania pracowników przemysłowych do prac związanych z transportem, magazynowaniem lub logistyką
-
Kod PKWiU: 32.13.1 - BIŻUTERIA SZTUCZNA I PODOBNE WYROBY
-
Kod PKWiU: 94.99.15.0 - Usługi świadczone przez stowarzyszenia młodzieżowe
-
Kod PKWiU: 80.10 - USŁUGI OCHRONIARSKIE, Z WYŁĄCZENIEM OBSŁUGI SYSTEMÓW BEZPIECZEŃSTWA
-
Kod PKWiU: 58.11.16 - Mapy i mapy hydrograficzne lub podobne mapy drukowane, z wyłączeniem map w formie książkowej
-
Kod PKWiU: 17.22.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją artykułów dla gospodarstw domowych, toaletowych i sanitarnych z papieru
-
Kod PKWiU: 94.99.14.0 - Usługi wspomagające działania na rzecz poprawy warunków życia ludności i inicjatyw społecznych
-
Kod PKWiU: 10.11.13 - Mięso z owiec, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 01.47.12 - Indyki, żywe