10.85.13.0 Gotowe posiłki i dania na bazie warzyw
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.85.13 - Gotowe posiłki i dania na bazie warzyw
Kod PKWiU 10.85.13.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 2004 90 98 - Warzywa i mieszanki warzywne, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem oraz pomidorów, grzybów i trufli, i ziemniaków, kukurydzy cukrowej [Zea mays var. Saccharata], kapusty kwaszonej, kaparów i oliwek, grochu [Pisum sativum], niedojrzałej fasoli [Phaseolus spp.], cebuli gotowanej, niezmieszanych)
-
Kod CN: 2005 99 50 - Mieszanki warzywne przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 42.22.21.0 - Roboty ogólnobudowlane związane z budową przesyłowych linii telekomunikacyjnych i elektroenergetycznych
-
Kod PKWiU: 80.3 - USŁUGI DETEKTYWISTYCZNE
-
Kod PKWiU: 01.30.1 - Materiał nasadzeniowy: rośliny żywe, cebulki, bulwy i korzenie, sadzonki i szczepy; grzybnia
-
Kod PKWiU: 31.03.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją materacy
-
Kod PKWiU: 24.34.11.0 - Drut ciągniony na zimno, ze stali niestopowej
-
Kod PKWiU: 28.21.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ PIECÓW, PALENISK I PALNIKÓW PIECOWYCH
-
Kod PKWiU: 24.43.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją ołowiu, cynku i cyny
-
Kod PKWiU: 69.20.40.0 - Usługi zarządzania masą upadłościową
-
Kod PKWiU: 33.1 - USŁUGI NAPRAWY I KONSERWACJI METALOWYCH WYROBÓW GOTOWYCH, MASZYN I URZĄDZEŃ
-
Kod PKWiU: 47.00.99 - Sprzedaż detaliczna pozostałych wyrobów używanych