10.89.11 Zupy i buliony oraz przetwory z nich
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.1 - ZUPY, JAJA, DROŻDŻE I POZOSTAŁE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE; EKSTRAKTY I SOKI Z MIĘSA, RYB I BEZKRĘGOWCÓW WODNYCH
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.11.0 - Zupy i buliony oraz przetwory z nich
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 58.12.30 - Usługi licencyjne związane z nabywaniem praw do korzystania z wykazów i list (np. adresowych, telefonicznych)
-
Kod PKWiU: 01.30.1 - Materiał nasadzeniowy: rośliny żywe, cebulki, bulwy i korzenie, sadzonki i szczepy; grzybnia
-
Kod PKWiU: 80.2 - USŁUGI OCHRONIARSKIE W ZAKRESIE OBSŁUGI SYSTEMÓW BEZPIECZEŃSTWA
-
Kod PKWiU: 10.41.22.0 - Oliwa z oliwek surowa
-
Kod PKWiU: 24.32.2 - WYROBY WALCOWANE PŁASKIE ZE STALI, NIEOBROBIONE WIĘCEJ NIŻ WALCOWANE NA ZIMNO, O SZEROKOŚCI < 600 MM, PLATEROWANE, POWLECZONE LUB POKRYTE
-
Kod PKWiU: 45.32.11.0 - Sprzedaż detaliczna opon prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
-
Kod PKWiU: 33.12.1 - USŁUGI NAPRAWY I KONSERWACJI MASZYN OGÓLNEGO PRZEZNACZENIA
-
Kod PKWiU: 30.12.19 - Pozostałe pływające jednostki wypoczynkowe lub sportowe; łodzie wioślarskie i kajaki
-
Kod PKWiU: 33.16.10.0 - USŁUGI NAPRAWY I KONSERWACJI STATKÓW POWIETRZNYCH I STATKÓW KOSMICZNYCH
-
Kod PKWiU: 42.22.11 - Linie telekomunikacyjne i elektroenergetyczne przesyłowe