10.89.12.0 Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże lub zakonserwowane; jaja ptasie w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane; albumina jaja
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.12 - Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże lub zakonserwowane; jaja ptasie w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane; albumina jaja
Kod PKWiU 10.89.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0407 90 10 - Jaja drobiu, w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane
-
Kod CN: 0407 90 90 - Jaja ptasie, w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane (z wył. drobiu)
-
Kod CN: 0408 11 20 - Żółtka jaj suszone, nienadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0408 11 80 - Żółtka jaj suszone, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0408 19 20 - Żółtka jaj suszone, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nienadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych)
-
Kod CN: 0408 19 81 - Żółtka jaj, ciekłe, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0408 19 89 - Żółtka jaj (inne niż ciekłe), zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego (z wył. suszonych)
-
Kod CN: 0408 91 20 - Jaja ptasie suszone, nie w skorupkach, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nienadające się do spożycia przez ludzi (z wył. żółtek jaj)
-
Kod CN: 0408 91 80 - Jaja ptasie suszone, nie w skorupkach, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. żółtek jaj)
-
Kod CN: 0408 99 20 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nie nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych i żółtek jaj)
-
Kod CN: 0408 99 80 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych i żółtek jaj)
-
Kod CN: 3502 11 10 - Albumina jaja, suszona "np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku", niezdatna lub uznana jako niezdatna do konsumpcji przez ludzi
-
Kod CN: 3502 11 90 - Albumina jaja, suszona "np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku", zdatna do konsumpcji przez ludzi
-
Kod CN: 3502 19 10 - Albumina jaja, niezdatna lub uznana jako niezdatna do konsumpcji przez ludzi (z wył. suszonej [np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku])
-
Kod CN: 3502 19 90 - Albumina jaja, zdatna do konsumpcji przez ludzi (z wył. suszonej [np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku])
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 46.21.12 - Sprzedaż hurtowa nasion, z wyłączeniem nasion oleistych
-
Kod PKWiU: 01.13.11.0 - Szparagi
-
Kod PKWiU: 10.42.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją margaryny i podobnych tłuszczów jadalnych
-
Kod PKWiU: 77.21.1 - Wypożyczanie i dzierżawa sprzętu rekreacyjnego i sportowego
-
Kod PKWiU: 16.21.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją forniru płyt drewnopochodnych
-
Kod PKWiU: 64.19.30.0 - POZOSTAŁE POŚREDNICTWO PIENIĘŻNE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU: 01.13.41.0 - Marchew i rzepa
-
Kod PKWiU: 28.96.1 - MASZYNY DO OBRÓBKI GUMY LUB TWORZYW SZTUCZNYCH LUB DO PRODUKCJI WYROBÓW Z TYCH MATERIAŁÓW, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU: 45.19.39.0 - Pozostała sprzedaż detaliczna pozostałych pojazdów samochodowych (z wyłączeniem motocykli), gdzie indziej niesklasyfikowana
-
Kod PKWiU: 46.33.1 - SPRZEDAŻ HURTOWA MLEKA, WYROBÓW MLECZARSKICH, JAJ, OLEJÓW I TŁUSZCZÓW JADALNYCH