10.89.14.0 Ekstrakty i soki z mięsa, ryb i bezkręgowców wodnych
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.14 - Ekstrakty i soki z mięsa, ryb i bezkręgowców wodnych
Kod PKWiU 10.89.14.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 1603 00 10 - Ekstrakty i soki, z mięsa, ryb lub skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 1603 00 80 - Ekstrakty i soki, z mięsa, ryb lub skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg lub przygotowane inaczej
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 35.12.10.0 - USŁUGI W ZAKRESIE PRZESYŁANIA ENERGII ELEKTRYCZNEJ
-
Kod PKWiU: 23.70.11.0 - Marmur, trawertyn i alabaster poddane obróbce oraz wyroby z nich, z wyłączeniem kostki brukowej, płyt chodnikowych i krawężników, płytek, kostek i podobnych wyrobów; sztucznie barwione ziarna, odłamki i proszek z marmuru, trawertynu i alabastru
-
Kod PKWiU: 52.29.11 - Usługi maklerów okrętowych
-
Kod PKWiU: 03.00.69 - Pozostałe wodne rośliny i zwierzęta oraz produkty z nich, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 13.93.12.0 - Dywany, chodniki i pozostałe tekstylne pokrycia podłogowe tkane, z wyłączeniem igłowych i flokowanych
-
Kod PKWiU: 58.11.11.0 - Podręczniki szkolne drukowane
-
Kod PKWiU: 71.20.12 - Usługi w zakresie badań i analiz właściwości fizycznych
-
Kod PKWiU: 25.73.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją narzędzi
-
Kod PKWiU: 10.83 - KAWA I HERBATA PRZETWORZONE
-
Kod PKWiU: 26.11.91.0 - Usługi związane z produkcją elektronicznych układów scalonych