11.04 POZOSTAŁE NIEDESTYLOWANE NAPOJE FERMENTOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 11.04.1 - Wermut i pozostałe wina aromatyzowane, ze świeżych winogron
-
Kod PKWiU: 11.04.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją pozostałych niedestylowanych napojów fermentowanych
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 42.21.13.0 - Systemy irygacyjne (kanały); magistrale i linie wodociągowe, obiekty do uzdatniania wody i oczyszczania ścieków, stacje pomp
-
Kod PKWiU: 20.42.15 - Preparaty kosmetyczne lub upiększające, preparaty do pielęgnacji skóry (włączając preparaty do opalania), gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 03.00.51.0 - Perły naturalne, nieobrobione
-
Kod PKWiU: 87.90 - POZOSTAŁE USŁUGI POMOCY SPOŁECZNEJ Z ZAKWATEROWANIEM
-
Kod PKWiU: 74.90.13.0 - Usługi doradztwa w sprawach środowiska
-
Kod PKWiU: 24.42.12 - Tlenek glinu, z wyłączeniem sztucznego korundu
-
Kod PKWiU: 68.10.11.0 - Kupno i sprzedaż nieruchomości mieszkalnych i gruntów przyległych
-
Kod PKWiU: 10.11.39 - Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod PKWiU: 01.19.31.0 - Nasiona roślin pastewnych, włączając nasiona buraków pastewnych
-
Kod PKWiU: 23.32.12 - Dachówki, nasady kominowe, wkłady kominowe, ozdoby architektoniczne i pozostałe ceramiczne materiały budowlane