15.20.40.0 CZĘŚCI OBUWIA ZE SKÓRY, WKŁADKI, GETRY, PODKŁADKI POD PIĘTY I PODOBNE ARTYKUŁY ORAZ ICH CZĘŚCI
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 15.20.40 - CZĘŚCI OBUWIA ZE SKÓRY, WKŁADKI, GETRY, PODKŁADKI POD PIĘTY I PODOBNE ARTYKUŁY ORAZ ICH CZĘŚCI
Kod PKWiU 15.20.40.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 6406 10 10 - Cholewki i ich części, ze skóry wyprawionej (z wył. usztywniaczy)
-
Kod CN: 6406 10 90 - Cholewki, nawet przymocowane do podeszew innych niż podeszwy zewnętrzne i części do nich (z wył. usztywniaczy i części zasadniczych wykonanych ze skóry wyprawionej lub z azbestu)
-
Kod CN: 6406 90 30 - Komplety cholewek przymocowanych do wkładek wewnętrznych lub do innych części podeszwy (z wył. z azbestu lub przymocowanych do podeszwy zewnętrznej)
-
Kod CN: 6406 90 50 - Wkładki wyjmowane i pozostałe dodatki do obuwia, wyjmowane
-
Kod CN: 6406 90 60 - Podeszwy zewnętrzne (zelówki) ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej
-
Kod CN: 6406 90 90 - Części obuwia i getry, sztylpy i podobne artykuły oraz ich części (z wył. podeszw zewnętrznych ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, z gumy lub tworzyw sztucznych, obcasów z gumy lub tworzyw sztucznych, cholewek i ich części innych niż usztywniacze, wyjmowanych dodatków, i części zasadniczych wykonanych z azbestu)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 82.30.11.0 - Usługi związane z organizacją kongresów
-
Kod PKWiU: 13.10.10 - Tłuszcz z wełny, włączając lanolinę
-
Kod PKWiU: 87.90.13.0 - Pozostałe usługi pomocy społecznej z zakwaterowaniem świadczone osobom dorosłym
-
Kod PKWiU: 13.10.71 - Przędza lniana
-
Kod PKWiU: 10.41.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją olejów i tłuszczów
-
Kod PKWiU: 46.38 - SPRZEDAŻ HURTOWA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI, WŁĄCZAJĄC RYBY, SKORUPIAKI I MIĘCZAKI
-
Kod PKWiU: 35.13.10 - USŁUGI ZWIĄZANE Z DYSTRYBUCJĄ ENERGII ELEKTRYCZNEJ
-
Kod PKWiU: 25.30.11.0 - Kotły wytwarzające parę wodną lub inną parę; kotły wodne wysokotemperaturowe
-
Kod PKWiU: 13.99.19.0 - Pozostałe wyroby tekstylne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 10.82.24 - Owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem