19.10.9 USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z WYTWARZANIEM PRODUKTÓW PIECÓW KOKSOWNICZYCH
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 19.10 - PRODUKTY PIECÓW KOKSOWNICZYCH
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 19.10.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z WYTWARZANIEM PRODUKTÓW PIECÓW KOKSOWNICZYCH
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 19.10.9, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.96.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ MASZYN DO OBRÓBKI GUMY LUB TWORZYW SZTUCZNYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANYCH
-
Kod PKWiU: 85.32.21.0 - Usługi techników on-line
-
Kod PKWiU: 66.1 - USŁUGI WSPOMAGAJĄCE USŁUGI FINANSOWE, Z WYŁĄCZENIEM UBEZPIECZEŃ I FUNDUSZÓW EMERYTALNYCH
-
Kod PKWiU: 77.21 - Wypożyczanie i dzierżawa sprzętu rekreacyjnego i sportowego
-
Kod PKWiU: 13.10.31.0 - Włókna syntetyczne odcinkowe, zgrzeblone, czesane lub w inny sposób przygotowane do przędzenia
-
Kod PKWiU: 72.11.33.0 - Usługi w zakresie prac rozwojowych w dziedzinie biotechnologii związanej z rolnictwem
-
Kod PKWiU: 10.41.52.0 - Olej z orzeszków ziemnych i jego frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU: 33 - USŁUGI NAPRAWY, KONSERWACJI I INSTALOWANIA MASZYN I URZĄDZEŃ
-
Kod PKWiU: 20.59.58 - Biodiesel
-
Kod PKWiU: 03.00.21 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi