Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 20.15.20, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.13.9 - GOTOWANIE MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH ORAZ POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z ICH PRZETWARZANIEM; USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ WYROBÓW Z PRZETWORZONEGO I ZAKONSERWOWANEGO MIĘSA, WŁĄCZAJĄC MIĘSO DROBIOWE
Kod PKWiU: 38.11.61 - Usługi związane z infrastrukturą przeznaczoną do przemieszczania odpadów innych niż niebezpieczne nadających się do recyklingu
Kod PKWiU: 84.24.1 - USŁUGI ZWIĄZANE ZE SPRAWAMI PORZĄDKU I BEZPIECZEŃSTWA PUBLICZNEGO
Kod PKWiU: 85.59.13 - Usługi w zakresie doskonalenia zawodowego, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod PKWiU: 27.40.42.0 - Części lamp i opraw oświetleniowych, z wyłączeniem części ze szkła i tworzyw sztucznych
Kod PKWiU: 25.12.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ DRZWI I OKIEN Z METALU
Kod PKWiU: 94.92 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ ORGANIZACJE POLITYCZNE
Kod PKWiU: 28.13.27.0 - Sprężarki wyporowe-rotacyjne, jednowałowe i wielowałowe
Kod PKWiU: 11.03.10 - Pozostałe napoje fermentowane (np. cydr, perry, miód pitny); napoje mieszane zawierające alkohol
Kod PKWiU: 46.72.11.0 - Sprzedaż hurtowa rud metali żelaznych