20.16.20.0 POLIMERY STYRENU, W FORMACH PODSTAWOWYCH
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 20.16.20 - POLIMERY STYRENU, W FORMACH PODSTAWOWYCH
Kod PKWiU 20.16.20.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 3903 11 00 - Polistyren do spieniania, w formach podstawowych
-
Kod CN: 3903 19 00 - Polistyren, w formach podstawowych (z wył. do spieniania)
-
Kod CN: 3903 20 00 - Kopolimery styren-akrylonitryl (SAN), w formach podstawowych
-
Kod CN: 3903 30 00 - Kopolimery akrylonitryl-butadien-styren (ABS), w formach podstawowych
-
Kod CN: 3903 90 10 - Kopolimer wyłącznie styrenu z alkoholem allilowym, o liczbie acetylowej >= 175, w formach podstawowych
-
Kod CN: 3903 90 20 - Polistyren bromowany, zawierający >= 58% masy, ale <= 71% masy, bromu, w postaci bloków o nieregularnych kształtach, bryłek, proszków, granulek, płatków i podobnych form masowych
-
Kod CN: 3903 90 90 - Polimery styrenu, w formach podstawowych (z wył. polistyrenu, kopolimerów styren-akrylonitrylu (SAN) i akrylonitryl-butadien-styrenu (ABS), kopolimeru wyłącznie styrenu z alkoholem allilowym, o liczbie acetylowej >= 175, i polistyrenu bromowanego, zawierającego >= 58% masy, ale <= 71% masy, bromu, w postaci bloków o nieregularnych kształtach, bryłek, proszków, granulek, płatków i podobnych form masowych)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 47.00.25 - Sprzedaż detaliczna napojów alkoholowych
-
Kod PKWiU: 23.99 - POZOSTAŁE WYROBY Z MINERALNYCH SUROWCÓW NIEMETALICZNYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU: 94.92.1 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ ORGANIZACJE POLITYCZNE
-
Kod PKWiU: 10.32.11.0 - Sok pomidorowy
-
Kod PKWiU: M - USŁUGI PROFESJONALNE, NAUKOWE I TECHNICZNE
-
Kod PKWiU: 47.00.1 - SPRZEDAŻ DETALICZNA OWOCÓW, WARZYW, MIĘSA, RYB, WYROBÓW PIEKARNICZYCH, MLECZARSKICH I JAJ
-
Kod PKWiU: 70.22.15 - Usługi doradztwa związane z zarządzaniem produkcją
-
Kod PKWiU: 12.00.12 - Tytoń częściowo lub całkowicie odżyłowany
-
Kod PKWiU: 46.72.12.0 - Sprzedaż hurtowa rud metali nieżelaznych
-
Kod PKWiU: 10.51.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ PRZETWORÓW MLECZNYCH I SERÓW