23.91.12.0 Proszek ścierny lub ziarno ścierne na podłożu z tkanin, papieru lub tektury
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 23.91.12 - Proszek ścierny lub ziarno ścierne na podłożu z tkanin, papieru lub tektury
Kod PKWiU 23.91.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 6805 10 00 - Proszek lub ziarno, z naturalnych lub sztucznych materiałów ściernych, na podłożu jedynie z tkanych materiałów włókienniczych, nawet cięte do kształtu lub zszywane, lub inaczej wyprodukowane
-
Kod CN: 6805 20 00 - Proszek lub ziarno, z naturalnych lub sztucznych materiałów ściernych, na podłożu jedynie z papieru lub tektury, nawet cięte do kształtu lub zszywane, lub inaczej wyprodukowane
-
Kod CN: 6805 30 00 - Proszek lub ziarno, z naturalnych lub sztucznych materiałów ściernych, na podłożu z materiałów innych niż tylko tkane materiały włókiennicze lub tylko na podłożu z papieru lub tektury, nawet cięte do kształtu, zszywane, lub inaczej wyprodukowane
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 22.22.11 - Worki i torby, włączając stożki, z polimerów etylenu
-
Kod PKWiU: 20.17.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją kauczuku syntetycznego w formach podstawowych
-
Kod PKWiU: 17.12.75 - Tektura siarczanowa powleczona kaolinem lub innymi substancjami nieorganicznymi, z wyłączeniem w rodzaju stosowanej do pisania, drukowania lub innych celów graficznych
-
Kod PKWiU: 41.0 - BUDYNKI I ROBOTY BUDOWLANE ZWIĄZANE ZE WZNOSZENIEM BUDYNKÓW
-
Kod PKWiU: 20.12.2 - EKSTRAKTY GARBARSKIE LUB BARWIĄCE; GARBNIKI I ICH POCHODNE; ŚRODKI BARWIĄCE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU: 10.72.11 - Pieczywo chrupkie, suchary, sucharki, pieczywo tostowe i podobne wyroby
-
Kod PKWiU: 42.91.1 - Nabrzeża, porty, tamy, śluzy i związane z nimi budowle hydrotechniczne
-
Kod PKWiU: 30.11.9 - USŁUGI ZWIĄZANE Z PRZEBUDOWĄ, ODBUDOWĄ I WYPOSAŻANIEM STATKÓW, PLATFORM I KONSTRUKCJI PŁYWAJĄCYCH; USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ STATKÓW I KONSTRUKCJI PŁYWAJĄCYCH
-
Kod PKWiU: 01.49.2 - POZOSTAŁE PRODUKTY POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO
-
Kod PKWiU: 03.00.41.0 - Ostrygi żywe, świeże lub schłodzone, niehodowlane