Kod PKWiU 28.13.25.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług to system klasyfikacji wyrobów i usług określnych m.in. kodem 28.13.25.0. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Nomenklatura scalona (CN) jest natomiast usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Kod CN: 8414 80 11 - Turbosprężarki, jednostopniowe (z wył. sprężarek, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych i sprężarek powietrza zainstalowanych na podwoziu kołowym i przeznaczonych do holowania przez inny pojazd)
Kod CN: 8414 80 19 - Turbosprężarki, wielostopniowe (z wył. sprężarek, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych i sprężarek powietrza zainstalowanych na podwoziu kołowym i przeznaczonych do holowania przez inny pojazd)
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 88.91.13 - Usługi pomocy społecznej bez zakwaterowania świadczone przez opiekunki do dzieci
Kod PKWiU: 49.41.14 - Transport drogowy pojazdami przeznaczonymi do przewozu towarów w kontenerach
Kod PKWiU: 15.20.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ OBUWIA
Kod PKWiU: 63.11.12.0 - Usługi zarządzania stronami internetowymi (hosting)
Kod PKWiU: 93.19.11 - Usługi związane z promowaniem imprez sportowych i rekreacyjnych
Kod PKWiU: 71.11.22.0 - Usługi architektoniczne w zakresie projektowania budynków niemieszkalnych
Kod PKWiU: 20.15.35.0 - Mieszaniny azotanu amonu z węglanem wapnia lub pozostałymi nieorganicznymi substancjami niebędącymi nawozami
Kod PKWiU: 23.65.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ WYROBÓW Z WŁÓKNO-CEMENTU
Kod PKWiU: 10.61.40 - OTRĘBY, ŚRUTA I INNE POZOSTAŁOŚCI PRZEMIAŁU ZBÓŻ I CZĘŚCI SUSZONYCH ROŚLIN
Kod PKWiU: 11.03.10.0 - Pozostałe napoje fermentowane (np. cydr, perry, miód pitny); napoje mieszane zawierające alkohol