56.10.13.0 Usługi przygotowywania i podawania posiłków w lokalach samoobsługowych
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 56.10.13 - Usługi przygotowywania i podawania posiłków w lokalach samoobsługowych
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 20.42.14.0 - Pudry kosmetyczne lub toaletowe
-
Kod PKWiU: 46.69.12.0 - Sprzedaż hurtowa akcesoriów przeznaczonych do maszyn i urządzeń
-
Kod PKWiU: 27.90.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ POZOSTAŁEGO SPRZĘTU ELEKTRYCZNEGO
-
Kod PKWiU: 10.89.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją pozostałych artykułów spożywczych, gdzie indziej niesklasyfikowanych
-
Kod PKWiU: 95.1 - USŁUGI NAPRAWY I KONSERWACJI KOMPUTERÓW I SPRZĘTU KOMUNIKACYJNEGO
-
Kod PKWiU: 01.13.6 - Nasiona warzyw, z wyłączeniem nasion buraków cukrowych
-
Kod PKWiU: 10.71.11.0 - Pieczywo świeże zawierające < 5% masy cukru lub tłuszczu lub bez dodatku miodu, jajek, sera lub owoców
-
Kod PKWiU: 20.13.24 - Chlorowodór; oleum; pentatlenek difosforu; pozostałe kwasy nieorganiczne; ditlenek krzemu i ditlenek siarki
-
Kod PKWiU: 25.29.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją zbiorników, cystern i pojemników metalowych
-
Kod PKWiU: 01.19.3 - NASIONA ROŚLIN PASTEWNYCH, WŁĄCZAJĄC NASIONA BURAKÓW PASTEWNYCH; POZOSTAŁE SUROWE PRODUKTY ROŚLINNE