Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 85, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.13.12 - Mięso z bydła solone, suszone lub wędzone
Kod PKWiU: 55.90.1 - POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z ZAKWATEROWANIEM
Kod PKWiU: 72.20.51.0 - Usługi w zakresie badań podstawowych w dziedzinie nauk ekonomicznych
Kod PKWiU: 28.49.12.0 - Obrabiarki do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów; urządzenia do galwanizacji
Kod PKWiU: 13.10.21.0 - Jedwab surowy (nieskręcany)
Kod PKWiU: 85.41.13.0 - Usługi kolegiów pracowników służb społecznych oraz placówek doskonalenia nauczycieli on-line
Kod PKWiU: 20.17.1 - KAUCZUK SYNTETYCZNY W FORMACH PODSTAWOWYCH
Kod PKWiU: 81.29.11 - Usługi dezynfekcji i tępienia szkodników
Kod PKWiU: 85.52.19 - Usługi w zakresie pozostałych pozaszkolnych form edukacji artystycznej
Kod PKWiU: 20.12.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją barwników i pigmentów