0101 29 Konie żywe (z wył. hodowlanych czystorasowych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0302 21 90 - Halibut pacyficzny "Hippoglossus stenolepis", świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 0207 55 95 - Wątróbki z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
-
Kod CN: 4419 - Przybory kuchenne i stołowe, z drewna (z wył. uchwytów do tych przyborów, ozdób z drewna, wyrobów bednarskich, szczotek, mioteł i sit ręcznych)
-
Kod CN: 5310 10 90 - Tkaniny z juty lub z pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303, niebielone, o szerokości > 150 cm
-
Kod CN: 2009 90 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 4701 00 - Masa włóknista mechaniczna, niepoddana obróbce chemicznej
-
Kod CN: 9201 90 00 - Klawesyny i pozostałe klawiszowe instrumenty strunowe (z wył. pianin i fortepianów)
-
Kod CN: 0707 00 - Ogórki i korniszony, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4403 21 90 - Drewno surowe z sosny (Pinus spp.), którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego wynosi =>15 cm, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione (z wył. kłód tartacznych; drewna w postaci podkładów kolejowych; drewna ciętego na deski lub belki, itp., drewna malowanego, bejcowanego, nasyconego kreozotem lub innymi środkami konserwującymi)
-
Kod CN: 5202 91 00 - Szarpanka rozwłókniona z bawełny