2009 90 Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1605 63 00 - Meduzy, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 8419 89 10 - Chłodnie kominowe i podobne instalacje do chłodzenia bezpośredniego (bez ścianki oddzielającej) za pomocą wody przepływającej w obiegu zamkniętym
-
Kod CN: 0408 99 80 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych i żółtek jaj)
-
Kod CN: 1602 90 61 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, włącz. mieszanki poddanego obróbce cieplnej mięsa lub podrobów z niepoddanymi obróbce cieplnej (z wył. z drobiu, świń domowych, reniferów, dziczyzny lub królików, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki))
-
Kod CN: 8517 62 00 - Maszyny do odbioru, konwersji i transmisji lub regeneracji głosu, obrazów lub innych danych, włączając aparaty przełączające i routingowe (z wył. aparatów telefonicznych, telefonów dla sieci komórkowych lub dla innych sieci bezprzewodowych)
-
Kod CN: 1513 19 99 - Olej kokosowy i jego ciekłe frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg lub prezentowanego inaczej (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)
-
Kod CN: 4503 10 90 - Korki i zatyczki dowolnego typu, z korka naturalnego, w tym półwyroby z zaokrąglonymi krawędziami (z wył. cylindrycznych)
-
Kod CN: 2208 30 71 - Szkocka whisky, w pojemnikach o objętości <= 2 l (inna niż whisky „single malt”, „blended malt”, „single grain” i whisky „blended grain”)
-
Kod CN: 0302 89 31 - Karmazyny z gatunku "Sebastes marinus", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 7214 99 31 - Sztaby i pręty z żeliwa lub stali niestopowej, tylko walcowane na gorąco, tylko ciągnione na gorąco lub tylko wyciskane na gorąco, zawierające < 0,25% masy węgla, o kołowym przekroju poprzecznym, którego średnica wynosi maksymalnie >= 80 mm (z wył. ze stali automatowej, wyrobów gładkich w rodzaju stosowanych do zbrojenia betonu, lub posiadających wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania lub zwijanych po walcowaniu)