0102 21 90 Bydło hodowlane czystorasowe (z wył. jałówek i krów)
Kod CN 0102 21 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.42.11.0 - Pozostałe żywe bydło i bawoły, z wyłączeniem cieląt
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0303 46 90 - Tuńczyk południowy (makoja) "Thunnus maccoyii", zamrożony (z wył. do przemysłowego przetwarzania lub zakonserwowania)
-
Kod CN: 6203 43 39 - Spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, z włókien syntetycznych, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych i roboczych)
-
Kod CN: 8423 30 90 - Wagi do porównywania ważonej masy z zadaną wartością stałą oraz wagi służące do podawania ustalonej masy materiału do worka lub innego pojemnika, włączając wagi zbiornikowe, wykorzystujące nieelektroniczne środki do pomiaru mas
-
Kod CN: 5508 20 10 - Nici do szycia z włókien odcinkowych sztucznych (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 5607 - Szpagat, powróz, linki i liny, nawet plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi
-
Kod CN: 2306 90 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji tłuszczów lub olejów roślinnych (z wył. z nasion bawełny, lnu, słonecznika, rzepaku i rzepiku, z orzechów kokosowych lub kopry, z orzechów palmowych lub ich jąder, lub z ekstrakcji z oleju sojowego lub z orzeszków ziemnych)
-
Kod CN: 4818 20 99 - Ręczniki, z masy papierniczej, papieru, waty celulozowej lub wstęg z włókien celulozowych (z wył. w rolkach o szerokości <= 36 cm)
-
Kod CN: 8528 - Monitory i projektory, niezawierające aparatury odbiorczej dla telewizji; aparatura odbiorcza dla telewizji, nawet zawierająca odbiorniki radiowe lub aparaturę do zapisu lub odtwarzania dźwięku lub obrazu
-
Kod CN: 8518 90 00 - Części mikrofonów, głośników, słuchawek nagłownych i dousznych, wzmacniaczy częstotliwości akustycznych, zestawów wzmacniających dźwięk, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0403 10 39 - Jogurt o zawartości tłuszczu > 6,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego