0102 29 69 Krowy o masie > 300 kg (z wył. zwierząt do uboju, jałówek i zwierząt hodowlanych czystorasowego)
Kod CN 0102 29 69 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0406 90 50 - Ser z mleka owiec lub mleka bawołów, w pojemnikach zawierających solankę lub w butelkach z owczej lub koziej skóry (z wył. sera Feta)
-
Kod CN: 4403 93 00 - Drewno z buka "Fagus spp.", surowe, , którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego wynosi =>15 cm, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione (z wył. drewna w postaci podkładów kolejowych; drewna ciętego na deski lub belki, itp.; drewna malowanego, bejcowanego, nasyconego kreozotem lub innymi środkami konserwującymi)
-
Kod CN: 3006 10 30 - Sterylne chirurgiczne lub dentystyczne środki zapobiegające powstawaniu zrostów, nawet absorpcyjne
-
Kod CN: 8211 - Noże z ostrzami tnącymi, nawet ząbkowanymi, włączając noże ogrodnicze i ostrza do nich z metalu nieszlachetnego (z wył. noży ogrodniczych nieskładanych i maczet, noży i ostrzy tnących do maszyn lub do urządzeń mechanicznych, noży do ryb i masła, brzytew i maszynek do golenia i noży objętych pozycją 8214)
-
Kod CN: 4810 13 00 - Papier i tektura, stosowane do pisania, drukowania lub innych celów graficznych, niezawierające włókien otrzymanych w procesie mechanicznym, lub chemiczno-mechanicznym lub w których <= 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z takich włókien, powleczone jednostronnie lub obustronnie kaolinem (glinką białą) lub innymi substancjami nieorganicznymi, w zwojach o dowolnym wymiarze
-
Kod CN: 0305 54 90 - Sardynki (Sardina pilchardus, Sardinops spp.), sardynele (Sardinella spp.), brisling lub szprot (Sprattus sprattus), makrela (Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus), kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), ostrobok (Trachurus spp.), karanksy (Caranx spp.), rachica (Rachycentron canadum), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), włócznik (Xiphias gladius), tunek wschodni (Euthynnus affinis), pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae) , suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 1905 40 - Sucharki, tosty z chleba i podobne wyroby tostowe
-
Kod CN: 0714 - Maniok, maranta, salep, topinambur, słodkie ziemniaki i podobne korzenie i bulwy o dużej zawartości skrobi lub inuliny, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek; rdzeń sagowca
-
Kod CN: 5301 30 00 - Pakuły i odpady lnu, włącznie z odpadami przędzy i szarpanką rozwłóknioną
-
Kod CN: 5909 00 10 - Przewody rurowe do pomp i podobne przewody z włókien syntetycznych, z lub bez okładziny, zbrojenia lub z osprzętu, z innych materiałów