0305 54 90 Sardynki (Sardina pilchardus, Sardinops spp.), sardynele (Sardinella spp.), brisling lub szprot (Sprattus sprattus), makrela (Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus), kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), ostrobok (Trachurus spp.), karanksy (Caranx spp.), rachica (Rachycentron canadum), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), włócznik (Xiphias gladius), tunek wschodni (Euthynnus affinis), pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae) , suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów)
Kod CN 0305 54 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.23.0 - Ryby suszone, solone lub w solance
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6101 20 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z bawełny, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. garniturów, kompletów, marynarek, spodni oraz spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 2939 79 10 - Nikotyna i jej sole, etery, estry i pozostałe pochodne
-
Kod CN: 2907 23 00 - 4,4′-Izopropylidenodifenol (bisfenol A, difenylolopropan) i jego sole
-
Kod CN: 2804 40 00 - Tlen
-
Kod CN: 0505 10 - Pióra, w rodzaju stosowanych do wypychania i puch, nie bardziej obrobione niż oczyszczone, zdezynfekowane lub zakonserwowane
-
Kod CN: 6005 - Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 0811 20 - Maliny, jeżyny, morwy, owoce mieszańców malin z jeżynami, porzeczki czarne, białe lub czerwone i agrest, , niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, nawet słodzone
-
Kod CN: 5212 25 90 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi lub głównie lub wyłącznie z lnem, o masie powierzchniowej > 200 g/m², zadrukowane
-
Kod CN: 2005 10 00 - Warzywa homogenizowane pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w opakowaniach o zawartości <= 250 g masy
-
Kod CN: 7219 21 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nie w zwojach, o grubości > 10 mm, zawierające >= 2,5 % masy niklu