0104 20 10 Kozy hodowlane czystorasowe
Kod CN 0104 20 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1604 11 00 - Łosoś przetworzony lub zakonserwowany, cały lub w kawałkach (z wył. mielonego)
-
Kod CN: 5703 20 98 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z nylonu lub pozostałych poliamidów, igłowe, nawet gotowe (z wył. zadrukowanych i płyt dywanowych o powierzchni <= 1 m²)
-
Kod CN: 4302 30 51 - Całe skóry i części lub kawałki z nich, ze szczeniąt foczych z gatunku „harp” (whitecoat) lub ze szczeniąt foczych z gatunku „hooded” (blue-backs), garbowane lub wykończone, połączone, bez dodatków z innych materiałów (z wył. z „dropiatych” skór futerkowych, odzieży, dodatków odzieżowych i pozostałych artykułów ze skór futerkowych)
-
Kod CN: 2902 43 00 - p-Ksylen
-
Kod CN: 0207 60 51 - Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 4401 39 00 - Trociny, drewno odpadowe i ścinki drewniane, aglomerowane w kłody, brykiety lub w podobne formy (z wył. granulek)
-
Kod CN: DZIAŁ 14 - MATERIAŁY ROŚLINNE DO WYPLATANIA; PRODUKTY POCHODZENIA ROŚLINNEGO, GDZIE INDZIEJ NIEWYMIENIONE ANI NIEWŁĄCZONE
-
Kod CN: 7010 90 43 - Butle, ze szkła bezbarwnego, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania napojów i artykułów spożywczych, o pojemności nominalnej > 0,33 l, ale < 1 l
-
Kod CN: 3004 31 00 - Leki zawierające insulinę, ale niezawierające antybiotyków, pakowane w odmierzone dawki (włącznie z lekami podawanymi przez skórę) lub do postaci, lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 0704 90 90 - Kalarepa, jarmuż i podobne jadalne kapusty, świeże lub schłodzone (z wył. kalafiorów, brokułów głowiastych i brukselki, kapusty białej i kapusty czerwonej)