1604 11 00 Łosoś przetworzony lub zakonserwowany, cały lub w kawałkach (z wył. mielonego)
Kod CN 1604 11 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2920 90 - Estry pozostałych kwasów nieorganicznych niemetali i ich sole; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. estrów halogenków wodoru, estrów tiofosforowych (fosforotionianów) i ich soli, i ich fluorowcowanych, sulfonowanych, nitrowanych lub nitrozowanych pochodnych , i nieorganicznych i organicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 5104 00 00 - Szarpanka rozwłókniona z wełny lub z cienkiej lub z grubej sierści zwierzęcej, niezgrzebna ani nieczesana
-
Kod CN: 0906 - Cynamon i kwiaty cynamonowca
-
Kod CN: 8462 29 - Giętarki, krawędziarki, obrabiarki do prostowania lub prostownice (włączając prasy) niesterowane numerycznie, do obróbki metalu
-
Kod CN: 8803 90 21 - Części satelitów telekomunikacyjnych , gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2204 22 22 - Wina białe produkowane w Bordeaux, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 1701 99 90 - Cukier trzcinowy lub buraczany i chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej (z wył. cukru trzcinowego i buraczanego zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących, cukru surowego i cukru białego)
-
Kod CN: 7228 10 20 - Sztaby i pręty, ze stali szybkotnącej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane; walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, nieobrobione więcej niż platerowane (z wył. półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 1511 10 10 - Olej palmowy surowy, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN: 7201 20 00 - Surówka niestopowa, w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach, o zawartości fosforu > 0,5% masy