0201 Mięso z bydła, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4301 10 00 - Skóry futerkowe surowe, z norek, całe, nawet z łbem, ogonem lub łapami
-
Kod CN: 5515 11 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi wiskozowymi
-
Kod CN: 3805 90 - Surowy dipenten; terpentyna posiarczynowa i pozostały surowy paracymen; oleje terpenowe produkowane w wyniku destylacji lub innej obróbki drzew iglastych (z wył. terpentyny balsamicznej, ekstrakcyjnej i siarczanowej)
-
Kod CN: 0207 60 05 - Perliczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0303 54 - Makrele (Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus), zamrożone
-
Kod CN: 1501 10 10 - Smalec wytapiany lub inaczej wyekstrahowany, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. stearyny smalcowej i oleju smalcowego)
-
Kod CN: 2841 50 00 - Chromiany i dichromiany; nadtlenochromiany (z wył. dichromianu sodu i organicznych lub nieorganicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 2009 49 30 - Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 but <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 3105 30 00 - Wodoroortofosforan diamonu (fosforan diamonu) (z wył. w tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 3824 60 91 - Sorbit, zawierający <=2% masy D-mannitu, w przeliczeniu na zawartość D-sorbitu (z wył. sorbitu w roztworze wodnym i D-sorbitu (sorbitolu))