3805 90 Surowy dipenten; terpentyna posiarczynowa i pozostały surowy paracymen; oleje terpenowe produkowane w wyniku destylacji lub innej obróbki drzew iglastych (z wył. terpentyny balsamicznej, ekstrakcyjnej i siarczanowej)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7410 12 00 - Folia ze stopów miedzi, bez podłoża, o grubości <= 0,15 mm (z wył. folii do wytłoczeń objętej pozycją 3212, metalizowanej przędzy i folii w postaci ozdób choinkowych)
-
Kod CN: 6215 10 00 - Krawaty, muszki i fulary, z jedwabiu lub odpadów jedwabiu (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 9201 10 10 - Pianina nowe
-
Kod CN: 6204 33 - Żakiety, z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 3903 90 20 - Polistyren bromowany, zawierający >= 58% masy, ale <= 71% masy, bromu, w postaci bloków o nieregularnych kształtach, bryłek, proszków, granulek, płatków i podobnych form masowych
-
Kod CN: 8905 90 10 - Latarniowce, statki pożarnicze, dźwigi pływające i pozostałe jednostki pływające, których zdolność żeglugowa ma drugorzędne znaczenie wobec ich podstawowej funkcji, pełnomorskie (z wył. pogłębiarek, pływających platform wiertniczych lub produkcyjnych, statków rybackich i okrętów wojennych)
-
Kod CN: 2206 00 59 - Miód pitny i pozostałe napoje fermentowane oraz mieszanki napojów fermentowanych i mieszanki napojów fermentowanych z napojami bezalkoholowymi, niemusujące, w pojemnikach o objętości <= 2 litry, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. wina ze świeżych winogron, moszczu gronowego, wermutu i pozostałych win ze świeżych winogron, aromatyzowanych roślinami lub substancjami aromatycznymi, wzbudzonych, cedru i perry)
-
Kod CN: 7202 11 - Żelazomangan, zawierający > 2% masy węgla
-
Kod CN: 8421 19 20 - Wirówki, w rodzaju stosowanych w laboratoriach
-
Kod CN: 2204 22 83 - Wina białe produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina ze szczepu)