0201 20 50 Ćwierci tylne nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN 0201 20 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.11.0 - Mięso z bydła, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4909 00 00 - Karty pocztowe drukowane lub ilustrowane; drukowane karty z osobistymi pozdrowieniami, wiadomościami lub ogłoszeniami, nawet ilustrowane, z kopertami lub ozdobami, lub bez nich
-
Kod CN: 0306 92 - Homary "Homarus spp.", nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włączając homary w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 2829 90 10 - Nadchlorany (z wył. organicznych i nieorganicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 7604 29 10 - Sztaby i pręty, ze stopów aluminium
-
Kod CN: 7419 99 30 - Sprężyny z miedzi (z wył. sprężyn do zegarów i zegarków, podkładek sprężystych i pozostałych podkładek zabezpieczających)
-
Kod CN: 3917 23 10 - Rury, przewody i węże, sztywne, z polimerów chlorku winylu, bez szwu i o długości > maksymalny wymiar przekroju poprzecznego, nawet obrobione powierzchniowo, ale nieobrobione inaczej
-
Kod CN: 3301 - Olejki eteryczne, nawet pozbawione terpenów, włącznie z konkretami i absolutami; rezinoidy; wyekstrahowane oleożywice; koncentraty olejków eterycznych w tłuszczach, ciekłych olejach, woskach lub w podobnych substancjach, otrzymanych w procesie maceracji, nawet tłuszczami (enfleurage); terpenowe produkty uboczne deterpenacji olejków eterycznych; wodne destylaty i wodne roztwory olejków eterycznych
-
Kod CN: 0406 90 99 - Ser, o zawartości tłuszczu > 40% masy, gdzie indziej niesklasyfikowany
-
Kod CN: 0703 10 11 - Dymka, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 7201 50 - Surówka zwierciadlista, w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach