10.11.11.0 Mięso z bydła, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.11 - Mięso z bydła, świeże lub schłodzone
Kod PKWiU 10.11.11.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0201 10 00 - Tusze i półtusze z bydła, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0201 20 20 - Ćwierci „kompensowane” z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0201 20 30 - Ćwierci przednie nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0201 20 50 - Ćwierci tylne nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0201 20 90 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone (z wył. tusz i półtusz, ćwierci „kompensowanych”, przednich i tylnych)
-
Kod CN: 0201 30 00 - Mięso z bydła bez kości, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 58.14 - USŁUGI ZWIĄZANE Z WYDAWANIEM CZASOPISM I POZOSTAŁYCH PERIODYKÓW
-
Kod PKWiU: 30.92.20.0 - Wózki inwalidzkie, z wyłączeniem części i akcesoriów
-
Kod PKWiU: 36.0 - WODA W POSTACI NATURALNEJ; USŁUGI ZWIĄZANE Z UZDATNIANIEM I DOSTARCZANIEM WODY
-
Kod PKWiU: 27.31.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ KABLI ŚWIATŁOWODOWYCH
-
Kod PKWiU: 01.45.11 - Owce żywe
-
Kod PKWiU: 10.13.91.0 - Gotowanie mięsa i wyrobów mięsnych oraz pozostałe usługi związane z ich przetwarzaniem
-
Kod PKWiU: 21.20.11 - Leki zawierające penicyliny lub pozostałe antybiotyki
-
Kod PKWiU: 23.69.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ POZOSTAŁYCH WYROBÓW Z BETONU, GIPSU LUB CEMENTU
-
Kod PKWiU: 28.11.22.0 - Turbiny hydrauliczne i koła wodne
-
Kod PKWiU: 01.47.2 - JAJA ŚWIEŻE W SKORUPKACH