0201 30 00 Mięso z bydła bez kości, świeże lub schłodzone
Kod CN 0201 30 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.11.0 - Mięso z bydła, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0301 92 30 - Węgorz "Anguilla spp." żywy, o długości => 12 cm ale < 20 cm
-
Kod CN: 2903 78 00 - Perfluorowcowane pochodne węglowodorów alifatycznych zawierające dwa lub więcej różnych fluorowców, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4407 12 90 - Drewno z jodły (Abies spp.) i świerku (Picea spp.), przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, (z wył. łączonego stykowo i struganego)
-
Kod CN: 1905 - Chleb, bułki, pieczywo cukiernicze, ciasta i ciastka, herbatniki i pozostałe wyroby piekarnicze, nawet zawierające kakao; opłatki sakralne, puste kapsułki stosowane do celów farmaceutycznych, wafle wytłaczane, papier ryżowy i podobne wyroby
-
Kod CN: 0602 - Rośliny żywe, włącznie z ich korzeniami, sadzonki i zrazy; grzybnia (z wył. cebulek, bulw, korzeni bulwiastych, pędów podziemnych, koron i kłączy oraz roślin i korzeni cykorii)
-
Kod CN: 7020 00 07 - Wkłady szklane do termosów lub innych naczyń próżniowych, niewykończone
-
Kod CN: 0303 63 10 - Dorsze z gatunku(Gadus morhua), zamrożone
-
Kod CN: 5508 20 90 - Nici do szycia z włókien odcinkowych sztucznych, pakowane do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 5301 30 00 - Pakuły i odpady lnu, włącznie z odpadami przędzy i szarpanką rozwłóknioną
-
Kod CN: 0207 25 90 - Indyki (z gatunków domowych), oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek i bez szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „indyki 73 %” lub pozostałe formy indyków nieciętych na kawałki (z wył. indyków 80%), zamrożone