0202 30 50 Kawałki mięsa z bydła, bez kości, określane jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”, zamrożone
Kod CN 0202 30 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6506 91 00 - Czepki i czapeczki kąpielowe i pozostałe nakrycia głowy, nawet z podszyciem lub przybraniem, z gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. nakryć głowy zabezpieczających i nakryć głowy mających charakter zabawek i świąteczny)
-
Kod CN: 5302 - Konopie siewne (Cannabis sativa L.), surowe lub przerobione, ale nieprzędzione; odpady i pakuły konopi siewnych, włącznie z odpadami przędzy i szarpanką rozwłóknioną
-
Kod CN: 3926 90 50 - Perforowane kubły i podobne artykuły do filtrowania wody przy wejściu do ścieków, z tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 6203 23 80 - Komplety, męskie lub chłopięce, z włókien syntetycznych (z wył. dzianych, i kompletów roboczych, dresów, kompletów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 7326 90 60 - Wywietrzniki niemechaniczne, rynny, haki i podobne artykuły stosowane w przemyśle budowlanym, gdzie indziej niesklasyfikowane, z żeliwa lub stali
-
Kod CN: 2001 10 00 - Ogórki i korniszony, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 0207 60 05 - Perliczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0201 10 00 - Tusze i półtusze z bydła, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0301 19 00 - Ryby ozdobne żywe (z wył. Słodkowodnych)
-
Kod CN: 4010 19 00 - Pasy lub taśmy, przenośnikowe, z gumy (z wył. wzmocnionych tylko metalem lub tylko materiałami włókienniczymi)