10.11.31.0 Mięso z bydła, zamrożone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.31 - Mięso z bydła, zamrożone
Kod PKWiU 10.11.31.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0202 10 00 - Tusze i półtusze, z bydła, zamrożone
-
Kod CN: 0202 20 10 - Ćwierci „kompensowane” z bydła, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 0202 20 30 - Ćwierci przednie nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 0202 20 50 - Ćwierci tylne nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 0202 20 90 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz i półtusz, ćwierci „kompensowanych”, przednich i tylnych)
-
Kod CN: 0202 30 10 - Ćwierci z bydła, bez kości, przednie całe lub pokrojone na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowane” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie pięć kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, zamrożone
-
Kod CN: 0202 30 50 - Kawałki mięsa z bydła, bez kości, określane jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”, zamrożone
-
Kod CN: 0202 30 90 - Mięso z bydła, bez kości, (z wył. ćwierci przednich całych lub pokrojonych na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowanych” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie 5 kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, elementów określanych jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”), zamrożone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 56.10.12 - Usługi przygotowywania i podawania posiłków w wagonach restauracyjnych i na statkach
-
Kod PKWiU: 84.13.17.0 - Usługi administracji publicznej w zakresie wielokierunkowych programów rozwoju
-
Kod PKWiU: 26.12.9 - USŁUGI ZWIĄZANE Z WYTWARZANIEM DRUKOWANYCH OBWODÓW ELEKTRONICZNYCH I USŁUGI MIKROMONTAŻU DRUKOWANYCH OBWODÓW ELEKTRONICZNYCH; USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z WYTWARZANIEM ELEKTRONICZNYCH OBWODÓW DRUKOWANYCH
-
Kod PKWiU: 02.40.10.4 - Usługi związane z pozyskiwaniem drewna, włączając zrywkę i przemieszczanie drewna na terenie lasu
-
Kod PKWiU: 28.29.41 - Wirówki, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 63.12.10.0 - USŁUGI PORTALI INTERNETOWYCH
-
Kod PKWiU: 33.14.11 - Usługi naprawy i konserwacji silników elektrycznych, prądnic, transformatorów oraz aparatury rozdzielczej i sterowniczej energii elektrycznej
-
Kod PKWiU: 77.11.10.0 - Wynajem i dzierżawa samochodów osobowych i furgonetek, bez kierowcy
-
Kod PKWiU: 31.03.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją materacy
-
Kod PKWiU: 25.30.11.0 - Kotły wytwarzające parę wodną lub inną parę; kotły wodne wysokotemperaturowe