0204 22 50 Nogi z owiec, świeże lub schłodzone
Kod CN 0204 22 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.13.0 - Mięso z owiec, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0303 45 18 - Tuńczyk błękitnopłetwy atlantycki (Thunnus thynnus), zamrożony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
-
Kod CN: 1514 91 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2%, i olej gorczycowy, surowe
-
Kod CN: 3703 10 00 - Papier fotograficzny, tektura i tekstylia, światłoczułe, nienaświetlone, w rolkach o szerokości > 610 mm
-
Kod CN: 7220 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i obrobione więcej
-
Kod CN: 4012 11 00 - Opony pneumatyczne bieżnikowane, gumowe, w rodzaju stosowanych w samochodach (włącznie z samochodami osobowo-towarowymi (kombi) i samochodami wyścigowymi)
-
Kod CN: 6811 89 00 - Arkusze, płyty, płytki i podobne artykuły, celulozowo-cementowe lub podobne, niezawierające azbestu (z wył. arkuszów falistych i pozostałych arkuszów, płyt, płytek i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 2517 10 10 - Otoczaki i żwir, w rodzaju zwykle stosowanych jako kruszywo do betonu, jako tłuczeń drogowy lub do podsypki torów kolejowych lub inne kruszywo, gruby żwir i krzemień, nawet poddane obróbce cieplnej
-
Kod CN: 2710 12 41 - Benzyna silnikowa, z zawartością ołowiu <= 0,013 g/l, o liczbie oktanowej [RON] < 95 (z wył. zawierających biodiesel)
-
Kod CN: 8438 80 99 - Urządzenia do przemysłowego przygotowania lub produkcji żywności lub napojów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2008 80 50 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg