0204 50 31 Kawałki mięsa z kóz, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone
Kod CN 0204 50 31 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.14.0 - Mięso z kóz, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7005 10 - Szkło typu „float” i szkło o powierzchni szlifowanej lub polerowanej, w arkuszach, z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową, ale nieobrobione inaczej (z wył. szkła zbrojonego)
-
Kod CN: 2519 90 - Magnezja topiona; magnezja całkowicie wypalona [spiekana], nawet zawierająca małe ilości innych tlenków dodanych przed spiekaniem; pozostały tlenek magnezu, nawet czysty (z wył. naturalnego węglanu magnezu [magnezytu])
-
Kod CN: 2008 60 60 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu, zawierające dodatek cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 0602 90 20 - Rośliny ananasa
-
Kod CN: 2002 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: DZIAŁ 36 - MATERIAŁY WYBUCHOWE; WYROBY PIROTECHNICZNE; ZAPAŁKI; STOPY PIROFORYCZNE; NIEKTÓRE MATERIAŁY ŁATWOPALNE
-
Kod CN: 8439 20 00 - Urządzenia do wytwarzania papieru lub tektury (z wył. suszarek i innych urządzeń grzewczych, kalandrów i urządzeń do produkcji masy)
-
Kod CN: 5404 12 00 - Przędza jednowłóknowa (monofilament) z polipropylenu, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm (z wył. elastomerowej)
-
Kod CN: 4808 - Papier i tektura faliste (z płaskimi arkuszami wklejonymi lub nie), krepowane, marszczone, tłoczone lub perforowane, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu (z wył. wyrobów objętych pozycją 4803)
-
Kod CN: 0406 90 78 - Gouda, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)