10.11.14.0 Mięso z kóz, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.14 - Mięso z kóz, świeże lub schłodzone
Kod PKWiU 10.11.14.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0204 50 11 - Tusze i półtusze z kóz, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0204 50 13 - Krótkie ćwierci przednie z kóz, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0204 50 15 - Grzbiety i/lub środki z kóz, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0204 50 19 - Nogi z kóz, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0204 50 31 - Kawałki mięsa z kóz, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0204 50 39 - Kawałki mięsa z kóz, bez kości, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 16.10.21.0 - Drewno kształtowane w sposób ciągły wzdłuż dowolnej krawędzi lub powierzchni, włączając niepołączone drewniane materiały podłogowe oraz wałki i listwy przypodłogowe, z drzew iglastych
-
Kod PKWiU: 27.40.11 - Wkłady do reflektorów, nierozbieralne
-
Kod PKWiU: 22.22.14 - Balony, butelki, kolby i podobne artykuły, z tworzyw sztucznych
-
Kod PKWiU: 77.40.19.0 - Dzierżawa praw do korzystania z pozostałej własności intelektualnej i podobnych produktów, z wyłączeniem prac chronionych prawem autorskim
-
Kod PKWiU: 27.40.3 - POZOSTAŁE LAMPY I OPRAWY OŚWIETLENIOWE
-
Kod PKWiU: 33.11.19 - Usługi naprawy i konserwacji pozostałych metalowych wyrobów gotowych
-
Kod PKWiU: 63.11.19.0 - Pozostałe usługi związane z zapewnieniem infrastruktury dla technologii informatycznych i komputerowych
-
Kod PKWiU: 70.22.30 - Pozostałe usługi doradztwa związane z prowadzeniem działalności gospodarczej
-
Kod PKWiU: 10.84.3 - Sól spożywcza
-
Kod PKWiU: 11.03.10.0 - Pozostałe napoje fermentowane (np. cydr, perry, miód pitny); napoje mieszane zawierające alkohol