0206 10 95 Przepona gruba i przepona cienka, z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), jadalna, świeża lub schłodzona
Kod CN 0206 10 95 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.20.0 - Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2907 15 - Naftole i ich sole
-
Kod CN: 1207 99 - Ziarna i owoce oleiste, nawet łamane (z wył. jadalnych orzechów, oliwek, nasion soi, orzeszków ziemnych, kopry, nasion lnu, nasion rzepaku lub rzepiku, nasion słonecznika, orzechów palmowych i jąder, bawełny, nasion rącznika, sezamu, gorczycy, krokosza, melona i maku)
-
Kod CN: 0206 10 95 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), jadalna, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 6115 10 - Wyroby pończosznicze o stopniowanym ucisku [np. pończochy przeciwżylakowe], z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. Dla niemowląt)
-
Kod CN: 8443 99 10 - Zespoły elektroniczne drukarek, urządzeń kopiujących i telekopiarek (z wył. maszyn drukarskich stosowanych do drukowania za pomocą płyt, cylindrów i innych elementów drukarskich objętych pozycją 8442)
-
Kod CN: 8516 21 00 - Grzejniki akumulacyjne elektryczne, do ogrzewania pomieszczeń
-
Kod CN: 8450 19 00 - Maszyny pralnicze typu domowego lub profesjonalnego, o pojemności jednorazowej <= 10 kg suchej bielizny (z wył. maszyn w pełni automatycznych i maszyn, z wbudowaną suszarką odśrodkową)
-
Kod CN: 5806 40 00 - Taśmy składające się z osnowy bez wątku, połączonej za pomocą kleju (bolducs), o szerokości <= 30 cm
-
Kod CN: 0406 90 21 - Cheddar (z wył. tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 0305 39 50 - Filety, solone lub w solance, ale niewędzone, z halibuta niebieskiego (Reinhardtius hippoglossoides)