0206 29 10 Podroby jadalne z bydła (z wył. ozorów i wątroby), do produkcji wyrobów farmaceutycznych, zamrożone
Kod CN 0206 29 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.39.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7318 12 90 - Wkręty do drewna, z żeliwa lub ze stali innej niż nierdzewna (z wył. wkrętów do podkładów)
-
Kod CN: 9405 10 21 - Elektryczne oprawy oświetleniowe, mocowane do sufitu lub do ściany, z tworzyw sztucznych, w rodzaju stosowanych do lamp żarowych
-
Kod CN: 8207 70 31 - Narzędzia trzpieniowe, do frezowania metalu, wymienne, z częścią roboczą z materiału innego niż ze spieku ceramiczno-metalowego
-
Kod CN: 8101 99 90 - Artykuły z wolframu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5701 10 10 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, węzełkowe, nawet gotowe, zawierające łącznie > 10 % masy jedwabiu lub odpadów jedwabiu innych niż wyczeski
-
Kod CN: 2840 19 10 - Pentahydrat tetraboranu disodu
-
Kod CN: 6302 39 90 - Bielizna pościelowa, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny i z włókien chemicznych, z lnu lub ramii, zadrukowanej i dzianej)
-
Kod CN: 4911 10 10 - Katalogi handlowe
-
Kod CN: 3916 90 90 - Przędza jednowłóknowa (monofilament), którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego > 1 mm, pręty, pałeczki i kształtowniki profilowane, nawet obrobione powierzchniowo, ale nieobrobione inaczej, z tworzyw sztucznych (z wył. z polimeryzacji addycyjnej i z produktów polimeryzacji kondensacyjnej lub z przegrupowaniem, nawet modyfikowanych chemicznie)
-
Kod CN: 2915 60 90 - Kwasy pentanowe oraz ich sole i estry