4911 10 10 Katalogi handlowe
Kod CN 4911 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 58.19.15.0 - Reklamy handlowe, katalogi handlowe i podobne wyroby drukowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0712 90 - Warzywa i mieszanki warzyw, suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone (z wył. cebuli, grzybów i trufli, nie mieszanych)
-
Kod CN: 1209 91 80 - Nasiona warzyw, do siewu (z wył. nasion buraka ćwikłowego [Beta vulgaris var. Conditiva])
-
Kod CN: 3826 00 - Biodiesel i jego mieszaniny, niezawierające lub zawierające < 70 % masy olejów ropy naftowej lub olejów otrzymywanych z minerałów bitumicznych
-
Kod CN: 0304 95 50 - Mięso (nawet rozdrobnione), z morszczuka z rodzaju Merluccius (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 2804 69 00 - Krzem zawierający < 99,99% masy krzemu
-
Kod CN: 4816 20 00 - Papier samokopiujący, w zwojach o szerokości <= 36 cm lub w prostokątnych, albo kwadratowych arkuszach, w których żaden bok nie przekracza 36 cm po rozłożeniu, lub pocięte w kształty inne niż prostokątne albo kwadratowe, nawet pakowane w pudełka (z wył. kalki maszynowej i podobnych papierów kopiujących)
-
Kod CN: 2009 41 92 - Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2620 21 00 - Szlamy z benzyny etylizowanej i szlamy z przeciwstukowych związków ołowiu, otrzymywane ze zbiorników zasobnikowych benzyny etylizowanej i przeciwstukowych związków ołowiu, i składające się zasadniczo z ołowiu, związków ołowiu i tlenku żelaza
-
Kod CN: 2008 93 21 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru <= 9 % masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 0202 30 10 - Ćwierci z bydła, bez kości, przednie całe lub pokrojone na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowane” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie pięć kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, zamrożone