0206 80 10 Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, do produkcji wyrobów farmaceutycznych, świeże lub schłodzone
Kod CN 0206 80 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.20.0 - Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2921 59 - Poliaminy aromatyczne i ich pochodne; ich sole (z wył. o-, m, p-fenylenodiaminy, diaminotoluenów i ich pochodnych, i ich soli)
-
Kod CN: 2926 90 20 - Izoftalonitryl
-
Kod CN: 1802 00 00 - Łuski kakao, łupiny, osłonki i pozostałe odpady kakao
-
Kod CN: 0207 54 31 - Całe skrzydła z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8462 49 - Maszyny do przebijania, dziurkowania lub nacinania (włączając prasy) i kombinowane dziurkarki i wykrawarki, niesterowane numerycznie, do obróbki metalu
-
Kod CN: 2933 - Związki heterocykliczne tylko z heteroatomem(-ami) azotu
-
Kod CN: 8425 39 00 - Wciągarki i przyciągarki, nie napędzane silnikiem elektrycznym
-
Kod CN: 2836 40 00 - Węglany potasu
-
Kod CN: 8515 90 20 - Części maszyn do lutowania na fali stosowanych do produkcji zespołów obwodów drukowanych
-
Kod CN: 7301 20 00 - Kątowniki, kształtowniki i profile, z żeliwa lub stali, spawane